Fullbooket på to timer

Da Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NiT) inviterte til frokostmøte, gikk den en time fra invitasjonen ble sendt ut, til 30 av 40 plasser var utsolgt.

Frokostmøtet som holdes 1.mars ble lagt ut for påmelding klokken 08.00 onsdag morgen, kvnappe to timer senere var kun fem plasser ledig.
– Det er jo kjempeartig!  Store utbyggere i regionen finner Malvik så interessant at de har meldt seg på møtet. Dette er aktører som er sentrale i hele regionen og noen av dem har startet med solceller på nye bygg, forteller en oppglødd Kaare Hagerup i NiT.
Temaet på møtet er solcelleanlegg på næringsbygg og offentlige bygg. Dette er i 2018 virkelig et reelt alternativ, både for eksisterende og nye bygg. Deltakerne får et dagsaktuelt foredrag med de siste oppdateringene om teknologien, utviklingen og mulighetene dette representerer. GETEK på Sveberg har over 30 års erfaring med solceller og er dermed en av de ledende aktørene i markedet.
Foredragsholdere: Morten Gaustad, grunder og daglig leder GETEK, Helge Engebø, teknisk leder GETEK, og Martin Brunstad Høydal, ingeniør GETEK.