Politiet kontrollerer alle biler- jakter på væpnet raner

Politiet står i kveld ved de fleste innfartsårene til Malvik, og stoppet de aller fleste kjøretøyene som kommer fra Trondheim.

Det er i forbindelse med et væpnet ran av Gull Galleriet AS i Munkegata i Trondheim, om skjedde i 15:50 tiden i dag mandag.
– Vi har nå i en periode kontrolert alle biler som kjører ut av Trondheim. Det er uvist hvor lenge aksjonen vil pågå, og det avhenger av etterforskningen. Alle kjøretøy som passerer vil observert, og det er avhengig av kapasiteten på stedet om alle blir stoppet. Men alle kjøretøy må senke farten, og vurderinger blir gjort, forteller Rune Brandmo ved Politiets operasjonssentral.
I følge politiet på Twitter er raneren politiet jakter på en mann, og han er omlag 180 cm høy. Han var kledd i mørk boblejakke, hadde lue og skjerf og bukser med blå logo på låret. Mannen var lys i huden og snakket engelsk. Raneren forlot stedet til fots, og det er uvist i hvilken retning.  Han truet med en pistol, og fikk med seg varer av ukjent verdi.
I følge Adresseavisen, var det tre ansatte var på jobb under ranet, og ingen av dem ble fysisk skadd i hendelsen.