Opprykk for HIL herrer senior

Hommelvik fotball senior har nå rykket opp til 5. divisjon.

Oppholdet i 6.divisjon for menn senior ble av kort varighet, og laget har nå rykket opp til 5. divisjon.
– Dette er en liten gladnyhet fra Hommelvik fotball, skriver sportslig leder Olav Bjørnås i en melding til Malviknytt.
Opprykket er et resultat av at trondheimsklubbene Kattem og Heimdal har valgt å slå seg sammen. Dette gav endringer i 4. divisjon, som resulterte i at Stjørdals Blink rykket opp fra 5. divisjon til 4. divisjon. Hommelvik fotball senior, fikk dermed tilbud om opprykk til 5. divisjon, og takket ja til opprykket.
– Oppholdet i 6.divisjon for menn senior ble av kort varighet. Etter endringer i 4. divisjon, ble det ledig plass for Stjørdals Blink 2 og dermed ledig i 5. divisjon for oss. Hommelvik takket ja til den ledige plassen i går, og dermed får spillergruppen på omlag 20 seniorer, med spillende trener Mathias Løken i spissen, en ekstra motivasjon i treningsarbeidet gjennom vinteren, skriver sportslig leder Olav Bjørnås.
Malviknytt gratulerer!