Oscar tok gull

Oscar Storvik Eriksen (15) fra Hommelvik tok i helga sitt første gull i Kickboxing etter en sølv i forrige stevne.

Oscar er glad over å endelig ta gull i klasse ungdom, minus 69 kilo lettkontakt. Nå ser han fram mot NM som går i Bergen i mars, han forteller til Malviknytt at han trener ofte.
-Det varierer med fem, seks ganger i uka. Da trener jeg kickboxing tre ganger i uka, og styrke og kondisjon de andre dagene, forteller hommelvikingen til lokalavisa.
Oscar forteller at han har drevet med Kickboxing i to år nå og konkurrert i knapt ett år.
– Du kan bli med på KB ved å gå inn på vår Facebook side Stjørdal kickboxing klubb. Der finner du informasjon om når vi har nye grunnkurs. Vi har kjempebra og utfordrende treningsøkter med meget erfarne trenere, sier Oscar Storvik Eriksen.

Foto: privat

Oscar fyller 16 år før neste stevne og ser fram til å delta under NM i Bergen.
–  Jeg håper å gjøre så bra som jeg kan under NM og det blir viktig å utøve og å trene på tilbakemeldingen jeg har fått etter helgas konkurranse.
Hommelvikingen har trent og konkurrert i friidrett i noen år men det siste året har dette blitt byttet ut med styrke og kondisjonstrening.
– Jeg vil også skryte av prestasjonene til mine lagkamerater som står på og aldri gir opp. Kjempeartig å være på tur med de, sier Oscar Storvik Eriksen fra Hommelvik.