Full korg på 2 minutter

Det har blitt en tradisjon at Rema 1000 på Vikhammer støtter Vikhamar og Saksvik Skolekorps med hovedpremie i korpsets adventskalender.


Premien er såkalt «powershoping» hvor den heldige vinneren får plukke så mye varer han rekker på to minutter, maksimal verdi kroner 3.000,-
Denne gangen var det korpsforelder Reidulv Bøe fra Vikhammeråsen som var den heldige vinneren.
– Jeg er fast kunde her i butikken så dette blir artig, sa han mens kjøpmann Frode Haug ved Rema 1000 på Vikhammer fant fram handlevogna og gjorde i stand stoppeklokka.
– Tidligere har jeg vunnet bare småpremier i lotteriet så det var stor stas på julaften da hovedpremien skjulte seg bak luka i skolekorpsets adeventskalender, forteller Reidulv Bøe. (saken fortsetter under bildet)

Reidulv Bøe powershopet på Rema 1000 Vikhammer

Målbevisst
Han la i vei med handlevogna i retning kjøtt og fiskedisk. I følge reglementet er det ikke tillatt å plukke mer enn én artikkel av hver vare og ikke avgiftsbelagte varer som alkohol og tobakk.
Reidulv Bøe gikk resolutt mot kjøtt, fisk og ostedisken og etter 2:06 blåste kjøpmann Frode Haug i fløyta. Det var tid for å skanne varene og sjekke totalsummen. (saken fortsetter under bildet)

Fem fulle poser
Da handlturen var over ble det fem fulle bæreposer til en prislapp på ca 3.400,-
– Det over de avtalte tre tusen kronene spanderer vi i tillegg, sa Rema-kjøpmannen.
– Tusen takk, da kommer jeg innom før helga og kjøper grønsaker og brød, repliserte vinneren og pakket blid og fornøyd kolonialvarene i bæreposene.

Se bilder fra «powershopinga» på Rema 1000 Vikhammer her:

[metaslider id=»36101″]
Annonse