Full fart på Malvikcupen

Malvikcupen 2018 spilles i Abrahallen og det har vært innledende runder sist uke med sluttspill for gutter og jenter 11-12 år sist helg.

Søndag var det ikke en ledig parkeringsplass ved hallen da både fotball og fine skiløyper fristet folk til å ta turen opp ved Stavsjøen.
Da Malviknytt tok turen innom Abrahallen var det i en rolig periode med kamper på fire baner inne i hallen og en fin stemning i sekretariatet. (saken fortsetter under bildet)

Frode Forbord

Frode Forbord leder Malvikcupen og forteller at alle er vinnere i denne turneringen.
– Det er 300 lag som er påmeldt, i helga har det vært sluttspill for 11-13 åringene. Der har det vært 130 lag i aksjon, og neste helg blir det for de mellom 13-17 år, hvor 170 lag skal i ilden, forteller han.
– Dette er en av landets største innendørs fotballcuper for 7-lag med deltakere fra Tynset i sør til Namsos i nord. For å få til dette er vi en 250 personer som er innom på dugnad.
Malvikcupen er lagt opp slik at i 11-12 årsklassen kåres den ingen vinnere. men alle får spille tre kamper pluss en bonuskamp.
– I klassen 13-17 år går det to lag videre i alle puljene, disse ender opp i et sluttspill på søndag 21.januar hvor de fire beste lagene blir premiert, forteller Frode Forbord i Malvik IL, som kan skilte med over 600 kamper i årets utgave av Malvikcupen.
Se bilder fra Malvikcupen her:
[metaslider id=»36021″]