Kult å være på kartongen

Skøyteløperen Odin By Farstad fra Saksvik pryder nå melkekartongene fra Tine.

– Jeg synes selvfølgelig det er sykt kult å være på melkekartongen, ikke bare for meg personlig er det stort, men også for skøyter og sporten i Trøndelag er det viktig å se at det kommer opp nye skøyteløpere.
– Og da er jo melkekartongen en perfekt arena for å vise nettopp dette, da de fleste familier og folk rundt omkring i Trøndelag kjøper lettmelka til Tine, sier Odin By Farstad
– Så langt har responsen vært bare positiv. Har fått mange henvendelser fra familier og venner, og faktisk også blitt huket tak i av fremmede i byen som har sett meg på kartongen når jeg har vært ute. Det er litt kult forteller skøyteløperen som fortsetter å imponere på skøytebanen
– Sesongen så langt har ikke vært vært helt som jeg hadde sett for meg, men har fortsatt hatt utvikling fra ifjor og forbedret meg selv, så det er noe jeg tar med meg videre i det lange løp.
– Nå er sesongen halvveis, så jeg har fortsatt løp senere i sesongen der jeg kan forbedre meg ytterligere.
De største løpene i andre halvdel av sesongen som blir viktige for Odin er EM i kortbane i midten av januar, samt to World-cuper i henholdsvis Innsbruck og Salt Lake City.
– Sprint NM som arrangeres bare et steinkast fra Trondheim, nemlig i Bjugn blir selvsagt også viktig, forteller Odin.
– Håper at jeg som er på kartongen nå kan bidra til at flere får øynene opp for skøytesporten og at barn som kanskje også har begynt å lese på kartongen får lyst til å ta seg en tur på skøytebanen oppfordrer han.

Foto. privat