Søppeltømminga forsinket

På grunn av store utfordringer med sykdom hos mannskapet ble mange renovasjonsruter i Malvik forsinket i romjula.

Dette har ført til at flere abonnenter i Malvik, og kommunene Selbu, Inderøy, Leksvik og deler av Stjørdal ikke fikk tømt avfallet sitt.
– Dette beklager vi sterkt og vi jobber nå fortløpende med å ta igjen manglende tømminger. Hvis det ikke tømmes denne uka setter vi inn ekstra biler og mannskap neste uke for å ta inn alle forsinkelser, skriver Innherred Renovasjon på sine hjemmesider.
– Slike forsinkelser er ekstra vanskelige å hente inn i forbindelse med høytider ettersom det allerede kjøres doble ruter for å ta igjen tømminger som faller på helligdager. Til tross for ekstra bemanning har vi ikke lyktes å komme ajour pr 2.januar melder renovasjonsselskapet.
– Vi er meget lei oss for denne situasjonen og forstår kundenes frustrasjon når dette skjer i jula og man uansett har mye ekstra avfall, skriver Innherred renovasjon.