Alt klart til festfyrverkeriene

Det er to offentlige festfyrverkeri i Malvik ved inngangen til det nye året.

Midtsandtangen

Først ute er T-pyro AS som foretar markeringen av overgangen til 2018 fra Midtsandtangen klokken 17.00 på nyttårsaften.

De oppfordrer publikum om å ta med en termokopp med varm drikke til små og store og ta gjerne også video og bilder som man kan poste i arrangementet etterpå.

Respekter sperrebånd og sperresone.

– Det er forbundet med livsfare å bevege seg ut på Midtsandtangen under fyrverkeriet. Ved brudd på sperring blir vi nødt til å avbryte, skriver T-pyro på arrangementet.Når det gjelder parkering vil det bli som på en varm sommerdag på Midtsandtangen, så vis hensyn og parker fornuftig. Om det er fult på parkeringsplassen så kan man parkere ved messebygget også.

Det er ganske mørkt på Midtsandtangen, så ta gjerne på dere refleks. Mange biler skal inn og ut av området på kort tid. Husk dette vil smelle høyt, så ta gjerne med øreplugger/hørselvern til de minste, eller til deg selv om du er var for høye lyder.

Saksvik ved midnatt

Big Bang Pyro salutterer inngangen til neste år ved midnatt fra området nedenfor Saksvik skole.

Fyrverkeriet der vil vare ca 5 minutt og 47 personer har så langt bidratt økonomisk og det er fremdeles mulighet for å bidra. Benytt vipps: 83438

Hørselvern eller ørepropper kan være lurt. Godt humør er alltid lurt.

Avlyst i Muruvik

Etter planen skulle det også være et stort festfyrverkeri på Flatholman i Muruvik nyttårsaften.

Initiativtaker Chris Lillejord opplyser at de har sendt inn en søknad til Brannvesenet for tillatelse til å sende opp et profesjonelt fyrverkeri klasse 4 på Flatholman.

Denne søknaden ble dessverre avslått, da de mener at en jernbanevogn med gass som står i Muruvik havn, utgjør en risiko i forbindelse med dette.

Vi håper og tror at vi finner en løsning på dette til neste års nyttårsfeiring, skriver Lillejord på facebook.