Årets spiller besøkte GUTS

Tirsdag var det sesongavslutning for Hommelvik GUTS, fotballaget for de som ikke har noe lag å spille på.

Etter endt trening i idrettsbygget samlet laget seg på klubbhuset ved Øya Mersalg Arena hvor det ble servert pizza og storfint besøk ventet. (Saken fortsetter under bildet)

Satser på GUTS: Victor Andersen (t.v) og Tore Reginiussen besøkte Sverre Inge Lystrup Ness og Hommelvik GUTS tirsdag.

Det var lagets hoved- og førstesponsor Victor Andersen, gründer og tidligere Hommelvikspiller som hadde tatt med seg årets spiller i Norsk fotball, Rosenborgmidtstopperen Tore Reginiussen.

Gleden viktig

Han fortalte om sin treningshverdag og han syntes det så ut som om spillerne på Hommelvik GUTS hadde det morsomt.

– Det å spille fotball er for meg glede og glede skaper tilknytning til en kameratgjeng. Sånn har jeg inntrykk av at det er her i Hommelvik også, sa Reginiussen.

– For å bli en best mulig fotballspiller må man hele tiden ville litt mer, strekke seg litt lengre, trene litt ekstra. Og da må man stå opp i rett tid på morningen, sa han som et svar på at han var observert på treningsstudio før klokken 07.00 på en fridag i høst.

Et lag i posisjon

Homelvikingen og gründeren Victor Andersen tok øyeblikkelig kontakt med Sverre Inge Lystrup Ness da han leste om at Hommelvik GUTS var startet.

Victor Andersen

– Jeg ga klar beskjed om at jeg ville være hovedsponsor og jeg ville være lagets første sponsor, fortalte Victor som også har fartstid som meierispannhiver i MK-Vika.

– Gjennom min bedrift Posisjon AS ønsker vi å støtte de som vil noe ekstra. Det er det ingen tvil om at Hommelvik GUTS og Sverre Inge vil, så valget var egentlig enkelt.

Posisjon AS bygger merkevarer og sterke posisjoner for offentlige og private virksomheter. I følge bedriftens hjemmeside har de kunder som Sparebank 1, Big Bite, Rosenborg Ballklubb med flere.

Årets medspiller

At spillere og støtteapparat til Hommelvik GUTS tar vare på hverandre og stiller opp er udiskutabelt. Sesongavslutningen var også arena for å gjøre heder på sine egne og «Årets medspiller» ble kåret. (Saken fortsetter under bildet)

Tore Reginiussen (t.v.) og Emil Presthus

Diplom og gavekort gikk til Emil Presthus som har deltatt på alle dugnader for laget:
-rydding på Mersalg Arena
-utkjøring av nabovarsel for NSB
-ballhenter på futsal-nordisk
-utdeling av pepperkaker og gløgg for «vi invalide»
Emil sier alltid ja til å hjelpe til og er en snill og grei medspiller for Hommelvik Guts.
Emil deltar på alle treninger han får til og sier alltid ifra når han er borte en sjelden gang. Han har vært med i Hommelvik Guts fra første trening.

– Det var bare én gang du var borte og det var når vi tok lagbildet som pryder diplomet, da var du 10 minutter forsinket, sa lagleder Sverre Inge Lystrup Ness.