Synger julen inn med DDE

Fredag klokken 14:45, møttes 16 spente unger på perrongen i Hommelvik.

Tradisjon

Det er klart for en helg i Trondheim, og nærmere bestemt i Olavshallen og sammen med med ett av landets fremste live-band, DDE.

Det har blitt tradisjon at koret Vika Melodika synger sammen med DDE på deres julekonserter i Olavshallen. Koret, som teller totalt 24 unger skal være med på hele fem konserter, to i kveld og tre i morgen. Konserter bruker å være utsolgt, og det er godt i overkant av 6.000 publikummere som i løpet av to dager skal få se koret fra Hommelvik.

Togtur

Det var en spent gjeng som ventet på toget som skulle gå klokken 15:03. Like spent var nok også en del av foreldrene, da det ikke er anledning for foreldrene å være med koret, og ungene skulle reise sammen en foreldrerepresentant.

– Det ble en litt hektisk togtur til byen, da toget vas smekkfullt og vi ble spredd i forskjellige vogner, forteller foreldrerepresentant Wenche Andersen men kan berolige alle foreldrene med at togturen gikk fint og alle ungene kom seg både trygt og med godt humør til Trondheim og til Olavshallen.

Vi ønsker alle i Vika Melodika lykke til!