Nea Radio fikk konsesjon i Malvik

Nea Radio flyttet denne uka inn i nye lokaler i Stjørdal sentrum.

To medarbeidere har fra denne uka arbeidsplassen sin i Nea Radios nye lokaler i Torgkvartalet på Stjørdal, i tredje etasje.

Journalist Anne Gundersen samt salgs- og markedssjef Hroar Wold Nordhaug er godt fornøyd med de nye lokalene som inneholder tre kontorplasser og et lite studio.

Sender på Aunvåttan i Malvik

Nea Radio har også planer om å bedre lytterforholdene i Malvik.

– Vi søkte og fikk innvilget den ledige konsesjonen etter at The Beat Malvik leverte inn sin konsesjon.

– Nå er vi i dialog med kommunen om å få etablert en FM-sender på Aunvåttan for å ytterligere forbedre FM dekningen i Malvik, forteller salgs- og markedssjef Hroar Wold Nordhaug til Malviknytt.

Sitt fjerde lokalkontor 

Lokalene i Stjørdal er den fjerde avdelinga til lokalradioen som det siste året har fått stor oppmerksomhet ved å vokse i ei tid hvor lokalradioene over hele landet sliter.
– Vi i Nea Radio er glad for å endelig være på plass i Stjørdal. Det er viktig for oss å være tilstede i de kommunene vi har valgt å ha som satsingsområde, sier redaktør Andreas Reitan.

Oppstarten av den nye avdelinga feires med ei storstilt direktesending fra klokka 12 :00, fredag 15.desember fra Torgkvartalets egen mediakrok i 2. etasje.

Sendinga vil inneholde Nea Radios etterhvert svært så populære «Fredagsfloka», hvor ukas nyheter diskuteres med et skrått blikk.

Denne fredagen kommer også flere artister for å spille live i senterets vrimleområde, blant annet det lokale bandet SKA-frika.