Satser i Hommelvik

Infundiklinikken har etablert seg i underetasjen til Hommelvik Frisørsenter.

Susanne Javhamre bor på Malvik, og har nå startet opp ny bedrift i underetasjen til Håvard Renanger i Kirkegata 3 i Hommelvik, er det i løpet av høsten pusset opp delikate behandlingsrom. Åpningen var i midten av november, og Susanne jobber i tillegg 50% ved St. Olav sykehus. Malviknytt tok turen innom for å både høre med Susanne Javhamre og Håvard Renanger.

– Det var her i vår at jeg bestemte meg for å finne på noe nytt. Ved siden av jobben på St. Olav så tok jeg kurs, og bestemte meg for å starte opp egen bedrift. I høst har vi pusset opp lokalene, og jeg syntes jeg virkelig har fått det flott her i underetasjen til frisøren, forteller Susanne.

– Jeg syntes det er viktig å satse her i Hommelvik og ønsker derfor ny bedrifter hjertelig velkommen. For oss her på Frisørsenteret er det jo flott at Susanne ønsket å etablere seg i underetasjen til oss. Men flere etableringer skaper selvfølgelig utfordring med parkering, og vi håper problemet med nettopp parkeringsplasser snart kan løses, forteller Håvard Renanger fra Hommelvik Frisørsenter.

Utdannet spesialsykepleier

Susanne utdannet seg som sykepleier i 2010 og har lang erfaring som sykepleier og er vidreutdannet i Avansert Klinisk Sykepleie. I 2017 tok hun kurs ved Amabilis Academy i Oslo. Amabilis Academy gir sykepleiere, leger og tannleger muligheten til å videreutdanne eller tilleggsutdanne seg innen estetisk medisin. Målet er å skape dyktige og kompetente behandlere.

Susanne tilbyr blant annet Botox, som for eksempel fjerne «sinna» rynken, kråketær rundt øynene eller nasolabiale folder. Det er regulert hvem som kan sette Botox, og det er nok viktg å ha både fagkunnskap og utdanning for å utføre dette. I tilegg har Susanne tatt kurs innen hudpleie, for å kunne gi behandlinger som blandt annet permanent makeup, microblading og tannbleiking.

–  Jeg er utdannet spesialsykepleier i avansert klinisk sykepleie og i tillegg har jeg ulike kurs i blant annet Botox og Filler. Jeg tilbyr også det som heter Mesoterapi, som er en behandling som gir ny glød til huden, reduserer rynker, mørkeringer underøynene, acnearr, trøtt hud, pigmentforandringer. Dette gjøres ved at det settes små injeksjoner i underhuden med vitaminer, aminosyrer og antioxidanter. Men jeg har også behandlinger som tannbleking og permanet makeup, forteller Susanne.

 Tenker langsiktig

Det er to behandlingsrom nede i underetasjen i Kirkegata 3. Planen er at datteren til Susanne, Emma Elida også skal begynne å jobbe der og forhåpentligvis ta over bedriften en dag. Susanne jobber 50% ved St.Olav og regner med å fortsette med det, da hun syntes det er viktig å opprettholder kompetanse. Hun har laget seg egen hjemmeside, og har online booking.

– Planen er at datteren min også skal jobbe her. Hun har nettopp fått barn og skal ha permisjon et år nå. Men etterpå er pplanen at hun også skal ta noen kurs, og begynne å jobbe her sammen meg. Selv om jeg har tenkt å jobbe i mange år enda, så er det jo greit å ha noen som en dag kan ta over. Jeg jobber 50% ved St. Olav og det kommer jeg til å fortsette med. Det gir både trygghet og stabilitet. I tillegg er jo St. Olav et forsknings- og universitetssykehus, så det er gunstig for å holde seg faglig oppdatert. Men skal Infundiklinikken bli en suksess her i Hommelvik, ja da skal jeg vurdere å slutte, forteller Susanne.