Kommer til Hommelvik med nytt show

Suksesstrioen Kveli, Rånes og Bremseth er tilbake med nytt show i Bruket kulturhus.

Med showet «Det e itj størrelsa det kjæm an på», fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

Tirsdag 6.mars gjester de Hommelvik, melder Bruket kulturhus.

Er du en av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet, og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penyy og alle de andre figurer som fyller scene og skjermer under Kveli Rånes Bremseth-show, da er denne tirsdagskvelden i mars perfekt for deg.

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklubb med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.

Hva er så årsaken til at nærmere 70 000 personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foresgående showene «Det du ikke visste om trønderrocken», «Bygd for fart» og «Hipp. hipp hipp»?

Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen av de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger og usikre familieforhold.

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen heter det i meldingen fra Bruket kulturhus.