Auksjon for klovner

Nea Radio kjører auksjon til inntekt for Sykehusklovnene. I adventstiden auksjoneres både både sendetid og reklametid bort. Nea radio gjør dette i samarbeid med Auksjonen.no og Showfabrikken

– Vi i Nea Radio er meget imponert over den jobben klovnene gjør for barn på sykehus rundt om i landet. De sprer glede og varme til barn som er i en skremmende og ukjent situasjon, sier Salgs- og markedssjef i Nea Radio Hroar Wold Nordhaug i en pressemelding.

På auksjonssiden ligger det to auksjoner der man kan by. Den ene inneholder to timer direktesendt radio. I samarbeide med produksjonsselskapet Showfabrikken selger kanalen en måned ferdig produsert radioreklame til en verdi av over 28 000 kroner. I tillegg har radiokanalen åpnet for at man kan Vippse penger til aksjonen. Aksjonen avsluttes 4. juledag.