Trøndelag teater søker alt fra korps til bodybuildere

Teamet bak suksessen Doppler er tilbake på Trøndelag Teater. Nå søker teateret etter alt fra korps til bodybuildere, og teateret skriver selv at de nå søker etter alt mellom himmel og jord – til ære for Ubu.

I forbindelse med forestillingen Ubu basert på tekster av Alfred Jarry inviterer Trøndelag Teater Trondheims lokalbefolkning til å være med på scenen, i Ubus parade.

Trøndelag Teater skriver i en pressemelding at teateret søker nå etter ulike grupper og enkeltpersoner som ønsker å fronte en sak, synliggjøre et engasjement, opptre akrobatisk, trylle eller fremføre triks av ymse slag. Altså alt mellom himmel og jord – til ære for Ubu.

Deltakelsen vil innebære å ta del i en parade, lik folketoget på 17. mai. Denne vil foregå under forestilling på Hovedscenen. Det vil ikke være behov for øving, men deltakerne oppfordres til å markere sine særegenheter gjennom uniformer/kostymer, plakater effekter/ rekvisitter eller lignende, opplyser Trøndelag Teater.

– Ubu har premiere på Hovedscenen 19. januar 2018, og vi ønsker deltakere i perioden 15. januar til 24. februar 2018, forteller informasjonsrådgiver ved Trøndelag Teater, Sissel Grønlie.

Ubu markerer en revolusjon i dramahistorien, og er en forløper til både surrealismen og absurdismen. Når teamet bak suksessen Doppler skal gi seg i kast med blant annet Jarrys vanvittige tekster om Ubu kan man forvente et sirkus og en rebelsk teaterlek av de sjeldne, informerer teateret,

Du kan lese mere om stykket her, er kan du melde deg på via denne lenken.