10 år på Saksvik

Torsdag 23. november er det ti år siden Hud & Fotklinikken etablerte seg på Låven på Saksvik, og dette skal selvfølgelig feires.

Duket for fest

Nå er det altså ti år siden Hud & Fotklinikken etablerte seg, og det er duket for fest, da med forfriskninger og snacks.

Hud og fotklinikken tilbyr et bredt spekter med ulike behandlinger som bland annet hudpleie, fotterapi, massasje, negledesign både gelé, akryl og shellac. I tillegg tilbyd gjengen på Låven både manikyr, ulike kroppsbehandlinger, hårfjerning, brynstyling, vippefarge, kosmetiske behandlinger og antirynkebehandlinger.

– Vi er kjempestolte over det vi har fått til her på Saksvik, og gleder oss til å feire ti års jubileumet. Det kommer mange tilbud denne dagen, som vi kjører på torsdag, fredag og lørdag. Vi har valgt å kalle dette for Golden Weekend, da i stedet for Black Friday, forteller Lene Støkkan som eier og driver Hud & Fotklinikken på Saksvik.

22 års erfaring i faget

Lene Støkkan har internasjonale eksamener innen hudterapi og kroppsbehandlinger, fra The International School Of Beauty Therapy i England. Blant annet med eksamen i ITEC, CIBTAC og innehar blant annet tittelen som «Årets Hudterapeut 2016».  Fagjuryen som kåret Lene som vinneren av Årets hudterapaut 2016 la til grunn for sin avgjørelse at Lene har god forståelse for klinikkdrift ved å kombinere behandlinger med produktsalg. Hun gir sine kunder den beste service ved å skreddersy effektive og gode hjemmeprogram. Hun gir alltid det lille ekstra.

I tillegg til å være utdannet Husterapaut, er hun også utdannet Offentlig godkjent fotterapeut, og hun har totalt hele 22 års erfaring i faget.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha så flotte kolleger, og gleder meg til hver dag vi kan treffes på Låven. De er fantastiske og positive. Jeg gleder meg veldig til å feire med de, og alle kundene våre nå når 10-årsjubileumet med påfølgende Golden Weekend går av stabelen 23. til 25. november, forteller Lene Støkkan.

Utvide klinikken

Tidligere i år valgte hun å utvidde lokalene sine, da det begynte å bli trangt i de gamle lokalene. Etter som lokalene ble betydelig større, kunne Lene også utvide tilbudet i klinikken. I tillegg til hud- og fotterapeut Lene Støkkan, tilbys  det vippeextensions og negledesign, Gry Hagen jobber jobbet som Negl designer på deltid og Arthur O. Rørset tilbyr kosmetiske dermatologi.

Les gjerne saken da Hud & Fotklinikken inviterer på kanapéer og minikonsert og se alle bildene fra da det var åpning for full musikk.

Kari, Arthur og Gry

Kari Brochmann Reistad er Helse- og hudterapeut. Hun begynte på Saksvik i mai, og hun jobber med lymfedrenasje med vakuum. I tillegg oppgir Kari at hun er klarsynt og driver med coatching.

– Jeg har jobbet med coatching i snart 17 år, og har kunder over hele verden. Jeg har 30 års erfaring fra hudpleie, da både fra inn- og utland og har blant annet jobbet på Anette Stai bodyklinikk og Holmenkollen Park spa, forteller Kari Brochmann Reistad

Arthur O. Rørset er Kosmetisk Dermatologisk sykepleier med 10 års erfaring som sykepleier. Han er utdannet ved Høgskolen i Buskerud innen hudpleie, Dermatologi (hudsykdommer) og Kosmetiske ansiktsbehandlinger og har drevet med dette i snart 4 år.

– Jeg stortrives blant jentene på Låven. I tillegg til høgskole, har jeg tatt en rekke kurs fra kjente leverandører. Jeg har stort fokus på hudpleie, rynkehandling og er meget opptatt av at du ikke skal forandres, men bli den beste utgaven av deg selv. Jeg har kunder helt fra Namsos til Meldal, og tilbyr nå også permanent fettfjerning av blant annet dobbelthake, magefett og grevinneheng, forteller Arthur O. Rørset.

Gry Haugen har lang erfaring som negledesigner og instruktør for negledesigner. Hun har nå jobbet på Hud & fotklinikken i hele åtte år, og har mange trofaste kunder som går til henne.

Fra venstre: Lene Støkkan, Kari Brochmann Reistad, Arthur O. Rørset.