Ny «STOR» helg for Malvik Turn og RG

17.-19. november var det både Landsfinale i RG og Buskerudtrampetten i troppsgymnastikk, og Malvik Turn og RG viste seg nok en gang fram fra sin beste side.

Landsfinale

Denne helgen har RG-jentene, Maria og Vilde fra Malvik Turn og RG deltatt i årets Landsfinale i RG. Landsfinalen ble arrangert i Askerhallen, og jentene reiste sammen med trener Anne.

– I landsfinalen konkurrerer 5 regioner mot hverandre, og våre jenter er en del av region 5, sammen med gymnaster fra Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. En langstrakt region, som i år hadde deltagere fra Malvik, Byneset, Tromsø og Honningsvåg. Laget nådde dessverre ikke til finalen, men de hadde mange gode plasseringer i konkurransen, forteller daglig leder i Malvik Turn og RG, Vibeke Trøa.

Buskerudtrampetten

I Drammenshallen konkurrerte troppsgymnastene i Malvik Turn og RG i Buskerudtrampetten. Her stilte de med 2 lag i hvert apparat i rekruttklassen, 1 lag i hvert apparat i junior kvinner og junior mix. Til sammen var 20 gymnaster, 3 trenere  og noen foreldre i Drammen.

Foto: Vibeke Trøa

– I år stilte Malvik Turn og RG med en ung tropp, og selv om kunkurransen er hard var troppen på toppen av resultatlistene i nesten alle klassene de hadde lag. Buskerudtrampetten er en stor nasjonal konkurranse hvor man konkurrerer i hvert apparat, og våre gymnaster gjorde nok en gang en fantastisk innsats, sier Vibeke Trøa.

Resultater for Malvik Turn og RG i Buskerudtrampetten:

Rekrutt tumbling: 1.plass og 4.plass (av 60 lag)
Rekrutt trampett: 3.plass og 17.plass (av 62 lag)
Rekrutt frittstående: 3. plass og 10.plass (av 24 lag)

Junior kvinner tumbling: 1.plass (av 30 lag)
Junior kvinner trampett: 1.plass (av 31 lag)
Junior kvinner frittstående: 3.plass (av 12 lag)

Junior mix tumbling: 4.plass (av 21 lag)
Junior mix trampett: 9.plass (av 20 lag)
Junior mix frittstående: 2.plass (av 3 lag)

Oslo Open

– Lørdag er det ny stor konkurranse, da reiser vi til Oslo Open med 1.lagene i juniorklassen, for å prøve å kvalifisere oss til Nordisk Mesterskap for klubblag 2018, forteller daglig leder i Malvik Turn og RG, Vibeke Trøa til Malviknytt.