Klubben i ditt hjerte kan vinne 100.000,-

Det er det 14. året Klubben i mitt hjerte-kampanje blir gjennomført. Nå kan du gå inn og avgi en stemme på akkurat det laget du har i ditt hjerte.

I Malvik kommune er det hele 16 aktive linker på lag som er tilknyttet Malvik det kan stemmes på.

På sosiale medier florerer det med engasjerte medlemmer i ulike idrettslag som ønsker å overbevise sine venner om at akkurat sitt idrettslag fortjener en stemme. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Alle som driver med idrett har en eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet.

Klarer et idrettslag å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner. Hvis et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av en dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no (ekstern lenke) at laget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Har idrettslaget oppnådd 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no. Totalt deler SpareBank 1 ut 30 premier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg deles 100.000 kroner i ekstrakonkurransen for Spleis.

For at idrettslagene enklere skal følge med på hvordan de ligger an har vi delt inn i tre fargekategorier:

  • Lag som har oppnådd rødt lys har et sted mellom 0-25 stemmer.
  • Lag som har oppnådd gult lys har et sted mellom 25-49 stemmer.
  • Lag som har oppnådd grønt lys har oppnådd 50 stemmer.

Følgende lag fra Malvik ligger inne med aktiv link i kampanjen: