Midt-Norske mestere

Malvik Turn og RG tok i helga flest medaljer av alle deltakende lag i Midt-Norsk mesterskap i Orklahallen søndag og er med det definitivt Midt-Norske mestere.

– Det ble en lang og innholdsrik dag i Orklahallen denne søndagen, og Malvik Turn og RG fikk vist seg fram fra sin beste side, forteller daglig leder i Malvik Turn og Rg, Vibeke Trøa.

– Vi var ikke den største klubben i antall deltagere, men definitivt den største klubben i Midt-Norge når det kommer til gode prestasjoner i konkurransen. Våre tropper ble Midt-Norske mestere i nesten alle klassene vi stilte lag i, kun slått i trampett i rekruttklassen av Uthaug turn, forteller hun.

Fair play 

– Hadde det vært en fair play pris i troppsgymnastikk burde den blitt delt ut til våre senior herrer. De tok ut en gymnast fra laget og kjørte konkurransen med fem mann fordi konkurrentene ikke hadde fullt lag. Vi vil konkurrere på like premisser, så når de er bare fem kjører vi også med fem, forteller hun.

Våre yngste jenter, aspirantene, fikk vist seg fram med to flotte oppvisninger. De var veldig spente, men var alle enige om at det var kjempegøy å være med.

– Mesterskapet gikk som en drøm for Malvik turn og RG sine gymnaster, de lyktes med det meste og endte til slutt med gull i alle de resterende klassene vi stilte i, forteller Vibeke Trøa.

Les mer på Malvik Turn og RG sine hjemmesider.