Kunst i kirkestua

Malvik kunstforening og Malvik Kirkestue inviterer til utstilling i kirkestuen, nå til helgen, den 11. og 12. november.

Det er åttende år på rad kunstforeningen i samarbeid med Malvik Kirkestue arrangerer utstilling nettopp i kirkesta ved Malvik Kirke. Malviknytt tok en tur til atelieret lederen Borghild Antonsen har i andre etasje, over garasjen der hun bor i Forbordveien. Der møtte vi både Borghild Antonsen og Astrid Warholm Haugen, som begge skal være utstillere i kirkestuen denne helgen.

Billedkunst, strikking og foto

Det er omlag 15 utstillere som deltar i år. Vi prøver å få med oss flere til å stille ut, men det er mye som skjer i denne tiden, og folk er opptatte. Men, til helgen vil man finne både billedkunst, strikking og foto inne i kirkestua. I tillegg til våre egne medlemmer, har vi for eksempel invitert den kjente Malvikingen, Tor Haldberg til å delta med noen av sine bilder. Dette har han takket ja til, og det er vi glade for, forteller Astrid Warholm Haugen.

Kafe og lodd

Det vil være mye fint å både kunne se og kjøpe, og vi har kafé og ikke minst utlodning til inntekt for kirkestua. Det er mange som kommer innom for å ta seg en kopp kaffe og kjøpe seg lodd. Man kan vinne flott premier, som er gitt av de ulike utstillerne, forteller leder i kunstforeningen, Borghild Antonsen.

Det er både trivelig og veldig koselig når vi møtes i kirkestua på disse kunstutstillingene, forteller Astrid Warholm Haugen.

Ønsker velkommen

Lørdag, 11. november er det åpent mellom klokken 10:00 og 16:00, og på søndag, 12. november mellom klokken 12:00 og 16:00. Det vil bli mulighet til se, og eventuelt kjøpe kunst fra lokale kunstnere som er tilknyttet Malvik kunstforening i Malvik kirkestue. Inntektene fra utlodningen og kaffe- og kakesalget går i sin helhet til kirkestua, skriver leder i Malvik Kirkestue, Laila Tøndel i en e-post til Malviknytt.