Utvider butikken

Dyrebutikk 1 markerer to-årsdag med utvidelse av butikken på Malvik Senter.

Anne-Liss Bortne er assisterende butikksjef ved Dyrebutikk 1 på Malvik Senter og jubler for utvidelsen

Det kan innehaver Thomas Moe Kristiansen fortelle til Malviknytt.no.

– Vi utvider med lokalene ved siden av oss og vil få et enda større utvalg av for enn hva vi har hatt. I tillegg skal vi prøve å få plass til en sittegruppe hvor alle våre små og store to- og firbente venner kan slå seg ned for en prat når de er på besøk, forteller han.

– Dyrebutikk 1 kan markere toårsjubileum i midten av november og vi håper lokalene er klare til da. Våre leverandører stiller opp med nye reoler og innredning så nå er det fram med skrujernet, sier butikkeieren.

– Så spørs det hvor lenge min tålmodighet på monteringsfronten varer da, ler Thomas Moe Kristiansen.