Æ hate Molde

Fra januar 2018 blir Turnéteateret med base i Verdal, hele Trøndelag sitt turnerende teater.

De vil reise rundt og gi folk teateropplevelser der de bor.

Æ hate Molde

Skuespiller Ole Christian Gullvåg kommer til Malvik og Bruket kulturhus 10.februar 2018 med forestillingen Rotsekk.

Han tar oss med inn i en glødende fotballsupporters hemmeligheter med monologen Rotsekk.

– Vi gleder oss til å besøke nye spillesteder og bli kjent med nye publikummere, sier teatersjef Nora Evensen i Turnéteatret i Trøndelag i en pressemelding.

Turnéteatret satser på ny dramatikk som går tett på trøndersk historie og dagligliv.

– Rotsekk handler om fotball, men egentlig om hva det er som gjør at fotball kan ta en så stor plass i mitt liv som det gjør. Hvorfor lar noen livet sitt tidvis styres av fotball? Sier skuespiller og forfatter Ole Christian Gullvåg, som er spent på mottakelsen hos trønderne.

Norsk gruvehistorie

Neste ut er Farfarfortellinger hvor Evy Kasseth Røsten med sin egen slektshistorie som inngang, tar oss med inn i norsk gruvehistorie og hvordan besteforeldres valg kan påvirke ditt liv. Gjermund Larsen er med på scenen med sin fiolin. Evy sin farfar var fiolinist.

– Vi er klare en helt ny epoke for Turnéteatret i Trøndelag. Både Selbu, Skaun, Åfjord, Meldal, Hitra, Agdenes, Hemne, Malvik, Bjugn og Rissa får i 2018 for første gang besøk av Turnéteatret, sier teatersjefen.