Ringte inn over 60.000

Fredag gjennomførte Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik årets ringedugnad i forbindelse med søndagens tv-aksjon.

STILTE OPP PÅ RINGEDUGNAD: Ole Herman Sveian (f.v.), Ingrid Aune, Rakel Skårslette Trondal, Ragnar Hegre Joramo, Kaare Hagerup og Eva Lundemo samlet inn over 60.000 kroner fra lokalt næringsliv.

I løpet av et par formiddagstimer gjennomførte et panel med fire formannskapsmedlemmer og NiT Malviks representant en ringedugnad.

Store og små næringsdrivende i Malvik ble oppringt med tilbud om å gi et bidrag til den store, nasjonale dugnaden som tv-aksjonen er.

I år går pengene fra aksjonen til UNICEF og deres arbeid med å gi skole og utdanning til barn og unge i krigsrammede områder flere steder i verden.

Responsen fra næringslivet i Malvik var veldig god og ved 15-tiden fredag ettermiddag var det innsamlede beløpet passert 60.000 kroner. Næringssjef Ole Christian Iversen i Malvik kommune er storfornøyd med dugnaden og resultatet.

– Det er veldig hyggelig at det lokale næringslivet stiller opp og bidrar på denne måten. Sist vi gjennomførte en sånn ringedugnad kom det inn drøyt 40.000 kroner. At vi allerede har passert 60.000 kroner er bare helt fantastisk, sier Iversen.