Halloviin med blandakoret

Malvik blandakor inviterer til konsert og fest på Ytre Malvik Samfunnshus siste helga i oktober.

Sverre Bøgh og Sigrun Hove skal dirigere Malvik musikkorps og Malvik blandakor under Halloviin lørdag 28.okotber

Først ute

Da blir blandakoret de første til å ta i bruk det nylig oppussa samfunnshuset.

– Det gleder vi oss til, selv om ikke alt er på plass av det scenetekniske ennå, forteller leder i Malvik Blandakor, Eva Vanvik.

Malviknytt.no er på snarvisitt på øvelse blandakoret har sammen med Malvik musikkorps som skal være skumle gjester under konserten den 28.oktober.

– Da byr koret på «skrekkelig» musikk, om vi kan si det sånn. Vi har sanger og musikk fra skrekkfilmer, men også klassiske stykker fra for eksempel Mozart og Grieg. Så det er stor spennvidde i programmet, forteller hun.

– I tillegg til det store koret og korpset stiller også vårt faste orkester opp med musikalsk ledsagelse av koret, og etter konserten er det dans med musikk av Mosquitos.

Temaet er Halloviin og dette er andre gangen Malvik blandakor inviterer til denne type konsert. De oppfordrer publikum til å trekke i skumle kostymer for her er det plass for gru og grøss.

Dørene åpner klokken 19.00 og konserten starter kl 20.00.

– Det er 18.års aldersgrense og vi har salg av øl og vin, forteller Eva Vanvik.

Premiere og sorti

Halloviin-konserten blir på en måte premiere for den nye kulturareanenen i samfunnshuset, men også noe av de siste korets dirigent, Sigrun Hove, gjør før hun gir seg etter fem og halvt år i dirigentstolen.

Ny dirigent er Elin Karpinski Strandheim, som nylig flyttet til Vikhammer. 

– Hun blir en av flere solister under konserten som vi gleder oss og som vi håper mange kommer for å oppleve, sier lederen i Malvik blandakor Eva Vanvik.

Ytre Malvik Samfunnshus, lørdag 28.oktober kl 20.00 (dørene åpnes kl 19.00)