Blanke ark i Bruket kulturhus

Foreldrenes Arbeidsutvalg ved Hommelvik skole inviterer foreldre til foredrag med TV-læreren Håvard Tjora.

Håvard Tjora er kjent for de fleste som superlæreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV. Hans mål er å motivere til læring, gjøre prosessen mindre avskrekkende – og ikke minst mindre vanskelig.

I foredragene sine deler han av erfaring og råd, både i forhold til hva som må endres i skolesystemet, men også hva som kan bli gjort på et personlig nivå av elever, foreldre og lærere.

Tjora ble for alvor kjent for det norske folk i 2009, da TV-serien «Blanke ark»gikk på TVNorge. I serien fulgte Tjora en gruppe ungdomsskoleelever som slet på skolen. Serien satte seerrekord, og skapte et voldsomt engasjement blant lærere og foreldre. 

Tjora er en ettertraktet foredragsholder for skoler, foreldregrupper og bedrifter, og er fast spaltist i Dagbladet. Han har skrevet rundt 100 artikler om skole, familie og oppvekst. I 2014 fikk han «Jonasprisen» fra UiO, for sitt arbeid for barn og ungdom som faller utenfor skolen. Han underviser for tiden ved Longyearbyen skole på Svalbard.

Bruket Kulturhus, torsdag 26.oktober, billetter via e-billett.