Early Birds samlet inn 4.500,-

Dagens Early Birds i Hommelvik ga årets TV-aksjon 4.500,- i og med at Hommelvik Sjøside hadde lovt ut kr 100,- per deltaker.

Til tross for litt småregn på morgenen møtte altså 45 sprekinger opp til den månedlige morgenturen i folkehelsens navn for å vise sin støtte til Trondheim 2023 og ski-VM i regionen.

Oddstein Rygg og Hommelvik Sjøside ga kr 100,- per deltaker i dagens Early Birds til TV-aksjonen 2017, noe Gunnhild Gravaas var veldig glad for. 

En ekstra spiss på  fredagens tur var støtten til TV-aksjonen 2017 og fylkesaksjonsleder i Sør-Trøndelag, Gunnhild Gravaas var storfornøyd med resultatet.

– Det er fantastisk! Superfint! Hundre kroner hører kanskje ikke så mye ut, men det tilsvarer over tre skolesekker per person og med 45 deltakere har det blitt nærmere 150 skolesekker ut av dagens aksjon her i Malvik.

– Så nå trenger vi bøssebærere. 22.oktober går TV-aksjonen av stabelen og noen har meldt seg her i dag, men det er behov for flere og da kan man gå inn på blimed.no for å registrere seg. Temaet i år er læring i krig og vi skal gi hjelp til 470.000 unger i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Her kan du se bilder fra dagens Early Bird i Hommelvik:

[metaslider id=31802]