Sjøsiden gir kr 100,- per Early Bird til TV-aksjonen

Hommelvik Sjøside opplever et eventyrlig salg for tiden og vil gjerne gi noe tilbake.

Det gjør de ved å gi kr 100,- per deltaker på Early Birds som starter fra Rådhuset i Hommelvik klokken 06.30 fredag 6.oktober.

– Det passer fint å støtte TV-aksjonen 2017 og trimtilbudet for alle, Early Birds, sier Oddstein Rygg i Hommelvik Sjøside.

– Early Birds-premieren 1.september samlet 55 deltakere, det kan fort bli snakk om mye penger?

– Ja det kan det bli, men det er til et veldig godt formål og til en god sak, både Unicef og Early Birds er viktig å støtte, sier Oddstein som selv stiller på startstreken fredag 6.oktober klokken 06:30.

– Vi synes det er topp og få bidra til dette og hvis vi kan få lokket ut noen flere til å gå morgentur i vakre Hommelvik er jo det bare positivt.

Fikk du med deg denne: Mange morgenfugler i Hommelvik

Positiv støtte

Varaordfører Ole Hermann Sveian (bildet) sitter i TV-aksjonskomiteen (Formannskapet, journ.anm) og var den som utfordret Hommelvik Sjøside til å støtte TV-aksjonen. (Saken fortsetter under bildet)

– Det er jo kjempebra at de går foran og stiller opp på dette. De gir et forholdsvis høyt beløp per deltaker på Early Birds, som igjen går direkte til TV-aksjonen, sier han.

– Nå håper jeg det kommer mange på Early Birds på fredag og at mange av dem melder seg som bøssebærere til årets TV-aksjon. Vi legger ut lister så folk kan skrive seg på.

– Når Hommelvik Sjøside nå går tungt inn med støtte håper vi selvsagt at resten av næringslivet i kommunen gjør det samme, sier varaordfører Ole Herman Sveian.

TV-aksjonen går av stabelen søndag 22.oktober og skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. For å bli bøssebærer gå inn på blimed.no (ekstern lenke).