Stifter Mostadmark Utvikling

Mandag kveld stiftes Mostadmark Utvikling som skal videreføre arbeidet til Mostadmarkutvalget.

Mostadmarkutvalget la frem sin utredning om bygda tidligere i vår til Malvik kommune og nå er alle lag og foreninger i Mostadmark invitert til å bli en del av Mostadmark Utvikling.

Stiftelsesmøtet holdes på mandag 2.oktober klokken 18.00, og hele bygda er invitert til åpent folkemøte om fremtida i bygda klokken 19.00 på Mostadmark Samfunnshus.

Foldsjøen blir tema

Mostadmark Utvikling er tenkt som en etterfølger av Mostadmarkutvalget og skal jobbe videre med ideer og tanker som kom fram i utvalgets utredning. Tanken er at det skal bli en paraplyorganisasjon for lag og foreninger i bygda.

Det er praktisk å ha et selskap som koordinerer aktiviteter også i større saker som for eksempel problematikken rundt Foldsjøen.

Mandag kveld vil det også bli orientert om planene for Foldsjøen og den 11. oktober skal NVE ha befaring sammen med berørte parter.

Følgende er invitert til stiftelsesmøtet av Mostadmark Utvikling: Mostadmark Idrettslag, Mostadmark Samfunnshus, Mostadmark Skytterlag, Mostadmark Vel, Karlstad Vel, Jøssåsen, Mostadmark Jernverks venner, Mostadmark Røde Kors, U.L Mostingen, Opera Jernverket og Meraker Brug.

Stig Oddbjørn Aas la fra Mostadmarkutvalgets innstilling til Formannskapet 15.mai i år.