Nå blir det Playstation

Vant 15.000,-! Årets vinner i andeløpet ble and nummer 169 og vinneren ble Eirin Lyngstad fra Hommelvik.

Andeløpet er et årlig sammarbeid mellom Lions Club i Malvik og Hommelvik juniorkorps, og arrangeres i utgangspunktet hver eneste høst. I år var det and nummer 169 som kom først i mål, og det var altså Eirin Lyngstad som hadde kjøpt loddet som hørte til vinneranden.

Eirin hadde på vegne av familien kjøpt to lodd til årets andeløp. Eirin var ikke til stede selv, men hun var godt representert ved resten av familien. Både ektemannen Roger Aagaard, datter Rie Aurora og sønnene Ask, Anker og Eik var til stede og kunne ta i mot hovedpremien på kroner 15.000,-.

Nå blir det Playstation

Ask på 12 år var raskt ute med å fortelle at han nå hadde en plan om å kjøpe seg en Playstation, mens storesøster Rie er løitt mer usikker på hva hun skal bruke sin del av pengepremien på.

– Herlig, nå skal jeg kjøpe meg en helt egen Playstation- Den skal bare være min, og den skal stå på rommet mitt, utbrøt Ask rett etter at sjekken på 15.000 ble mottatt.

– Jeg lurer på om det blir en ny Iphone, men jeg er ikke sikker på im min del av pengepremien strekker til, forteller Rie til Malviknytt og legger til at hun å tenke litt på hva hun skal bruke pengene til.

Snapchat til Eirin

Rie og pappa Roger, var raske med å sende mamma Eirin en snapchat med bilde av sjekken. Da Malviknytt kontaktet henne for å gratulere, var det en godt fornøyd vinner vi snakket med.

– Takk. takk. Dette kommer godt med etter at vi nå har bodd i London i forbindelse med Rie sin operasjon. Vi hadde på forhånd bestemt av skulle vi være så heldige å vinne, så skulle vi dele pengene mellom oss. Så da blir det nok Playstation på Ask, forteller en fornøyd Eirin.

Malviknytt gratulerer!