Ja, til travbane i Malvik

Til tross for at Malvik-alternativet i den siste tiden har seilet opp som det beste alternativet, var det knyttet stor spenning til dagens ekstraordinære generalforsamling i Midt-Norge travforbund, hvor det skulle avgjøre hvor den nye travbanen skal lokaliseres.

Midt-Norge travforbund vedtok i dagens ekstraordinære generalforsamling at den nye regiontravanlegget i Midt-Norge skal bygges i Malvik, i følge Avisa Sør-Trøndelag. Generalforsamlingen vedtok også at dersom bygging i Malvik ikke lar seg realisere, så skal banen bygges i Orkdal, skriver .

Her i Malvik er det mange som mener det vil være en utfordring i henhold til jordvern, og det gjenstår å se om fylkesmannen godkjenner planene som foreligger her i Malvik. Skulle fylkesmannen si ja, bygges altså banen her i Malvik og skulle Fylkesmannen si nei, vil altså det nye regiontravanlegget i Midt-Norge bygges i Orkdal.

Les også: Malvik kan få travbanen

Sånn ser travfolket for seg at banen i Malvik skal bli. (Illustrasjon: travsport.no)