Ung mann ville inn i varmen

Beboere i Holmenkollveien i Hommelvik fikk natt til torsdag uønsket besøk av en ukjent mannsperson som banket på  og ville inn.

– Vi har fått flere meldinger om en mannsperson i alderen 15-20 år, som var var kraftig bygd med norsk utseende og trønderdialekt som spurte om han fikk komme inn å varme seg, men det var ingen som slapp han inn, forteller politiførstebetjent Svein Erik Gjølmesli ved Stjørdal lensmannskontor.

Opptrinnene skal ha foregått i 04:30 – 05:30 tida natt til torsdag.

Torsdag morgen oppdaget minst to beboere at noen i løpet av natten hadde knust et vindu og brutt seg inn i garasjene deres. Mannen skal også ha romstert i en bod under en veranda uten at noen kan si om noe er stjålet.

– Mannen oppleves som ruset og skal ha gått fra stedet da han ikke slapp inn hos noen, forteller Gjølmesli. Politiet har ingen mistenkte i saken, men hvis noen har tips om mannen er politiet i Værnesregionen interessert i kontakt.

Politiet når du på tlf 02800

Politiet oppfordrer på generelt grunnlag alle til å låse boder, garasjer, biler og ytterdører om natta.