Hei du din feiging

Leserinnlegg om nettmobbing.

Hei du din feiging!

Ja du ja, du som skriv anonyme meldinger igjennom appen Sarahah. Du som e så feig at du skriv anonyme meldinga t ei jente på 13 år, der du kjæm med grov mobbing og hetsing. Der du kalle hu de mest stygge og nedverdige ting en kan tenk sæ. Itj bare en gang, men flere ganga om dagen! Hele tia! Hver dag!

Du som skriv t ei lita jente på 13 år at hu e  HORE! BILLIG! LUDDER! STYGG! FEIT! UBRUKELIG! DOM! DU E ITJ VERDT NÅN TING! INGEN LIKE DÆ! GÅ Å TA LIVET DITT! Æ ØNSKE DU VA DØD! Æ HAR LYST T Å DRÆP DÆ! KAN DU ITJ GJØR VERDEN EN TJENESTE Å BARE GÅ Å TA LIVET DITT! INGEN VIL SAVN DÆ OM DU DØR! DU HAR INGEN VÆNNA! UDYR! SELVSKADER! INGEN E GLA I DÆ! INGEN BRYR SÆ OM DÆ! DU HAR INGEN VÆNNA! LØGNER! SYKING!

Ka du trur du gjør med den jenta? Med familien hennes? Jo du ødelegge!!! Du ødelegge HU, du ødelegge familien hennes!!!!! Og ka e det som får dæ t og skriv nå sont?!?!?! T ei 13 år gammel jente!!! Ka får DU ut av og skriv nå sont?!?!? Får du det bedre med dæ sjøl?  Gjør du det, be om hjelp! DU har er stort problem. Husk det, det e itj hu 13 år gamle jenta som e problemet her, det e d DU som e!

Ka har du oppnådd? Jo du har fått ei 13 år gammel jente t å bynn å kutt sæ, du har fått hu t å ønsk å itj lev lenger, t å vil ta sitt eget liv, du har klart å få ei flott 13 år gammel jente t å mist alt av sjøltillit, t å føl se liten, t å føl at hu itj e verdt nån ting, t å føl at hu e stygg, dom, feit, usikker, t å føl at hu har ingenting å lev for, at ingen bryr sæ, ingen e gla i hu….

Du sparke ei jente som ligg ned så hardt at hu itj klare å reis sæ, du har ødelagt et liv, en familie!!!

E det nå du klare å lev med? Klare du å lev med et ødelagt liv på samviteten? Klare du å lev m at hu jenta her ønske å ta sitt eget liv, pga nå du har skreve, anonymt? Klare du å lev med at du har ødelagt en familie?

Ta å gå litt inni dæ sjøl, kordan har du hatt det, hvis du har mottatt slike meldinga hver dag? Flere gang i løpet av dagen? De må jo gjør nån ting m dæ? Eller e du så kald at du itj bryr dæ?

Æ håpe du våkne en dag, og innser ka du har gjort, kanskje du bli såpass tøff at du tørr å stå t ansvar av det du har gjort, og kom å be om unnskyldning?

Bente.