TT-mat i vinden

Cateringfirmaet TT-mat som holder til på Strømheim i Hommelvik opplever at oppdragsmengden bare vokser og at de får stadig mer å gjøre.

Nå har de ansatt flere folk og metter flere hundre munner hver dag med sine deilige retter som produseres i de gamle lokalene etter Malvik Everk på Hallstad i Hommelvik.

Faste kunder

Med base i Hommelvik drifter nå TT-mat kantinen hos Aker BP i Trondheim samt at de har all servering for losjen Odd Fellow og Frimurerlosjen. (saken fortsetter under bildet)

– Nylig inngikk vi avtale med Odd Fellow-losjen St. Margaretha på Stjørdal og vi har merket en kraftig økning i henvendelser fra Stjørdalsregionen i det siste, sier forteller Kåre Haagenstad i TT-mat.

De teller nå tilsammen 13 medarbeidere og i Hommelvik er det nå sju personer som står på og lager mat til små og store bordsettinger.

– Vi har utvidet lokalene litt i sommer og blant annet bygd et større kjølerom i tillegg til det vi har fra før.

Travel sommer

TT-mat har også inngått samarbeid med Reppe Søndre på Ranheim og skal stå for selskapsmaten der framover.

Sommeren har vært travel for kokkene ved TT-mat som har hatt ansvaret for maten i mange bryllup og de har gjennomført en god del «kokken hjem» oppdrag.

– Vi har tydeligvis et godt rykte i Klæbu, Melhus og Byneset, i tillegg til Trondheim og Malvik, nå opplever vi som sagt større pågang fra Stjørdal og omegn og håper vi klarer å levere til forventningene der også, forteller Kåre Haagenstad ved TT-mat i Hommelvik.