Jon Gunnes gir jernet for jernbanen

Leserinnlegg av Torgeir Anda, 3.kandidat for Venstre i Sør – Trøndelag.

Venstre i Sør-Trøndelag har jernbanesaken som den desidert viktigst saken i vår valgkamp. Det er den viktigste politiske saken de neste fire årene for oss som bor i Malvik.

Meningsmålingene samlet viser nå at Venstre kommer over sperregrensen. Da tyder alt på at Jon Gunnes får utjevningsmandatet i Sør-Trøndelag.  Han har en hovedoppgave på Stortinget; Det er å få gjennom et raskt flytog til Værnes og et togtilbud som binder Trøndelag sammen. Det betyr dobbeltspor og lang tunnel mellom Ranheim og Hommelvik.

Venstre forsetter arbeidet for raskere, billigere og bedre buss og tog – det er vårt løfte. Vi vil ha hyppigere avganger og kutt i kollektivprisene i hele Trøndelag. Det skal være én takstsone i Trondheimsregionen fra Orkanger og Støren til Stjørdal.

For folk i Malvik er det bra å få en tøffing på tinget fra Sør-Trøndelag. En erfaren politiker som har kjempet fram miljøpakken- og som har jernbanen som sin klart viktigste sak. Det har ikke skjedd noe nytt for jernbanen i Trøndelag på generasjoner. Jon Gunnes skal sørge for at det skjer.

 

Torgeir Anda

Tredje kandidat på Venstres liste og valgkampleder