Legger ut 41 nye leiligheter for salg

Hommelvik Sjøside legger i disse dager ut 41 nye leiligheter for salg.

Leilighetene er fra 26 – 70 kvadratmeter for 1-roms og opp til 129 kvadratmeter for toppleilighetene i femte etasje med utsikt over Hommelvikbukta.

– Vi ønsker å treffe et bredt marked med de nye 41 leilighetene, sier daglig leder i Hommelvik Sjøside, Oddstein Rygg.

– Nå har vi mange års erfaring med hva slags leiligheter kundene vil ha og har selvsagt tro på at dette blir en suksess.

Halvparten av målet

Og skal man tro forhåndsbestillingene er byggetrinn 6-1 allerede en suksess.

– Før vi har kommet skikkelig i gang og fått ferdig alle prospektene har vi solgt ni leiligheter av de prosjekterte 41. Planen vår er å selge omtrent halvparten før vi starter bygginga og nå er vi snart halvveis til det målet, forteller han.

– Etter at vi passerte 200 solgte boenheter har vi solgt ytterligere ni og bare i den siste måneden har tre av de gjenværende leilighetene i bygg M, N og O blitt solgt. (Saken fortsetter under illustrasjonen)

Salgsboom

Oppmerksomheten og salget av leiligheter minner Oddstein Rygg om oppstarten av prosjektet.

– Da var det et stort trykk, et oppdemmet behov for leiligheter i Hommelvik. Nå kan det se ut som om trykket fortsetter, forteller han.

– Går det i dette tempoet vil de nye første leilighetene være innflyttingsklare til jul neste år.

To blokker

Byggetrinnet som har fått navnet 6-1 består av to blokker en på fem og en på tre etasjer. Forskjellen fra tidligere er at plasseringen og utformingen av byggene gir alle beboerne bedre sjøutsikt og det blir god avstand til nabobyggene.

– På det meste snakker vi om femti meter fra hjørnet på de leilighetene ned mot sjøen og bort til naboene i eksisterende bygg. Det blir jo nesten landlig, sier Rygg og viser på situasjonskartet for bygg P og Q hva han mener. (se illustrasjon)

Byggetiden er litt over ett år og alle prospekter og salgsmateriell er klart til distribusjon.

(Illustrasjon: Hommelvik Sjøside)