Fant turgåere etter leteaksjon i Mostadmarka

Politiet meldte like etter klokka halv fire natt til tirsdag, at tre turgåere hadde blitt funnet av en politihundeekvipasje i Mostadmarka.

De tre turgåerne i 60-70-årene, skal ha meldt seg selv savnet

– Vi hadde først gang kontakt med turgåerne klokka 00.23, og på tross av litt dårlig telefondekning i området har vi snakket med de flere ganger etter det, sier operasjonsleder Trond Volden hos politiet i Trøndelag, til adressa.no.

Kalde og sultne

Turgåerne skal ha kjørt inn i området og parkert, for så å ha startet turen mandag ettermiddag, men i natt fant de ut at de ikke klarte å finne veien tilbake.

– De ringte oss og ba om hjelp til å finne veien ut av området. De har gått tom for mat og drikke og er litt kalde, men er ellers ved godt mot. Så det har ikke vært snakk om noen akutt fare de er i, sier operasjonsleder Volden, til avisen.

Funnet av politihundekvipasje

Like etter klokka halv fire i natt ble de tre savnede turgåerne funnet av politiets hundeekvipasje. Alle tre rapporteres å være uskadet, og politiet skal forsøke å lede de ut av området og tilbake til veien.

Skjermdump fra Twitter