VIP-kveld med kjente damer

Torsdag inviterte MalvikSenter til VIP-kveld for alle sine kunder.

I anledning kvelden, gjestet både Therese Ulvan og Mona Grudt senteret. Alle butikkene på senteret hadde gode tilbud, og kundene fikk utlevert en oversikt med disse tilbudene i døren til MalvikSenter.

Goodiebags

Senterleder Tone Moum Drazkowski hadde på forhånd varslet at hun hadde goodiebags til de 100 første som ankom senteret, og det viste seg at disse gikk fort unna.

– Det var omlag 200 kunder som ventet på senteret, og de 100 goodiebagene gikk virkelig fort unna. Det hele gikk pent og pyntelig for seg. Alle butikkene hadde bidratt til denne kvelden, og det var litt av hvert å finne i goodiebagene. Det var blant annet rabattkuponger fra ulike butikker, hår-produkter, godterier og tekstiler i posene, forteller Senterleder Tone Moum Drazkowski.

To flotte damer

Foto Lasse Berre

Therese Ulvan og Mona Grudt har jobbet sammen ved flere anledninger. De to flotte damene tar på seg ulike oppdrag med å underholde med både prat og sang, i forskjellig typer arrangement. I tillegg til å ha et profesjonelt samarbeid, kan det virke som om damen har en god kjemi og fremstår som gode venninner.

– Ja, vi gjør en del oppdrag sammen, forteller Mona Grudt og legger til at de ofte blir leid inn av ulike typer bedrifter.

– Hyggelig å være her på MalvikSenter da, sier Therese Ulvan og forteller om viktigheten av å ha slike nærsenter.

 

En hyllest til kvinnene i Malvik

Artisten Therese Ulvan underholde med sang og musikk, og hun startet det hele med sangen «Natural woman».

– Jeg åpnet med «Natural woman» og det var ment som en hyllest til alle de flotte kvinnene her i Malvik, fortalte Therese Ulavan til Malviknytt.

Tidligere Miss Univers, Mona Grudt hadde på forhånd gitt et lite hint om at hun skulle bidra med noe spesielt, men det var en godt bevart hemmelighet inntil Therese og Mona startet det hele. Overraskelsen til kundene som hadde tatt turen, var at Mona Grudt sang sammen med Therese Ulvan på sangen «Smile».

– Det er viktig å smile i hverdagen. Spesielt nå når vi nærmer oss høsten. Vi må møte høsten med et smil, fortalte Mona Grudt til Malviknytt.

To av de 100

Rita Buran Spets og Bente Langolf var to av de heldige som mottok goodiebags fra senterleder Tone, ved MalvikSenter. Begge to var i strålende godt humør og var både positive og imponerte over både sangen de hadde hør og ikke minst det de hadde fått i goodiebagene.

– Begge to var flinke til å synge, og dette var et positivt innslag her på senteret, sa Bente da Malviknytt traff damene rett etter at Therese Ulvan og Mona Grudt var ferdige.

– Ja, i dag var det ekstra trivelig å komme inn på senteret. Veldig positiv opplevelse, men det har vært plass til enda flere som kom å hørte på da, sier Rita Buran Spets til Malviknytt.