Ikke bare langrenn på Jervskogen i vinter

Oppgraderingen av skianlegget på Jervskogen er i full gang, og ildsjelene i skiavdelingen tar sikte på at det i løpet av vinteren vil bli produsert kunstsnø.

Som en del av hele prosjektet blir også frileikanlegget utvidet og nesten dobbelt så stort som før.

– Her blir det en fantastisk mulighet for uorganisert aktivitet, forteller lederen i Hommelvik ski, Gunnar Smiseth til lokalavisa.

– Vi har nå tatt i bruk unnarennet i den gamle hoppbakken og tilrettelagt dette slik at her kan man stå litt på slalåm, kjøre snøbrett, ake og renne seg å leke, forteller han. Det vil være fritt fram for alle og bakken vil være flombelyst og det vil bli lagt kunstsnø der også.

– Tanken er altså å komme igang med snøproduksjon denne vinteren og vi er allerede godt i gang med bygging av driftsbygning og graving av grøfter til snøproduksjonsanlegget som er bestilt fra leverandør, forteller Gunnar Smiseth.