Skjult Mobbing

Leserinnlegg av: Rie Aagaard

Skjult Mobbing

Skjult mobbing er en type mobbing som er vanskeligere å legge merke til. Skjult mobbing er det vanskeligere å gjøre noe med. Man har ikke bevis på at de/den mobber deg. Det er ikke noe vits på skolen å ta det opp med lærerne fordi de gjør det ikke bedre. De gjør som oftest ingenting fordi de går ut ifra at det bare er litt sånn små uenigheter.

Det siste halvåret nå har jeg også blitt utsatt for skjult mobbing. Skjult mobbing fra noen jeg trodde var vennen min. Men der tok jeg kraftig feil. En venn stjeler ikke. En venn lyver ikke om at noen andre har sagt at jeg er stygg. En venn snur ikke ryggen til deg når du kommer smilende for å si hei. En venn finner ikke på unnskyldninger for å slippe å være med deg. En venn prøver ikke å unngå deg i friminuttene og andre plasser. En venn sier ikke at du ikke får være med den og de andre . En venn lyver ikke til de andre om meg sånn at alle andre også snur ryggen til deg. En venn skal ikke få deg til å føle at du er på gråten.

Alt dette opplevde jeg det siste halvåret , dette er i allefall det jeg husker ekstra godt. Noe som jeg vil huske ekstra godt kjempe lenge.

En venn er en som får deg til å smile. En venn er en som liker deg uansett for hvordan du er. En venn er en som setter pris på deg. En venn er en som tenker «JO FLERE JO BEDRE!» . En venn er en som ikke lar deg stå igjen alene. En venn er en som passer på at du har det bra.

Så, TAKK til deg som er en venn! TAKK til deg som er er EKTE menneske.

Rie Aagaard 13 år