Mia og Lykkemat fikk Spesial-merket

Høythengende pris til Lykkemat AS og Mia fra Grønberg.

Lykkemat AS, med daglig leder og eier Mia Therese Sollihaug i spissen, fikk under Trøndersk matfestival tildelt Spesial-merket fra stiftelsen Matmerk.

Prisen henger høyt

Foto: Privat

Spesial-merket vektlegger lokale råvarer og særegne oppskrifter. Det henger høyt hos lokalmatprodusenter, og på Trøndersk matfestival. Merket deles ut etter smakstesting og godkjenning av en uavhengig fagjury.

– Utmerkelsen bekrefter vårt produkts unike smak og kvalitet ovenfor forbruker, noe som gjør at granolaen vår skiller seg ut blant de mange industrielle fremstilte frokostblandinger der ute. Vi i Lykkemat er veldig stolte og lykkelige over å kunne få smykke granolaen vår med Spesialtitetsmerket, uttaler Mia Therese.

Fra Grønberg

Mia er opprinnelig fra Grønberg, men bor i dag i Selbu sammen med sin familie. Hennes bedrift, Lykkemat tilbyr ren, ærlig mat med økologiske, næringsrike og kortreiste råvarer. På hjemmesiden til bedriften, står det at man hos Lykkemat får produkter som er så tvers igjennom god og bra, at det er mat vi ønsker å servere til alle vi er glad i. Til barna våre. Til deg. Ekte matglede.

Økologiske granola-frokostblanding

Matmerk, som delte ut prisen, er en uavhengig stiftelse som som skal bidra til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon. Matmerk har som mål å styrke omdømmet til norske matprodukter hos norske forbrukere. Mia og Lykkemat AS mottok Matmerk sitt Spesial-merke for sin økologiske granola-frokostblanding. Frokostblandinger er laget av norsk økologisk havre og spelt, og den søtes med norsk økologisk honning.

– Det har alltid vært en målsetning å kunne bære et merke som viser kvalitet og opprinnelse, så dette er en milepæl, strålte gründer og daglig leder i Lykkemat, Mia Therese Sollihaug etter utmerkelsen.

– Det er viktig for oss å komme oss ut til forbruker med produktet, og vi håper og tror at Spesialitetmerket vil hjelpe oss til å få innpass også i noen av de store dagligvarebutikkene. Vårt første produkt får Spesialitet, og dette setter standarden for videre produktutvikling. Vi skal fortsette med å gi forbrukeren ekte og ærlig mat, av høy kvalitet, avslutter en strålende fornøyd Sollihaug med.