Andre barn trenger hjelp

Bestevenninnene Mia og Ane brukte deler av sommerferien sin til å selge kake, boller, kaffe og saft til inntekt for Redd Barna.

Mia Strand Solberg og Ane Trætli Kristiansen er snart 11 år og begge bor på Grønberg. Fredag møtte Malviknytt jentene på Malvik Senter, for å høre hvorfor jentene valgte å benytte en finværsdag i ferien til nettopp dette.

–  Det startet med at mormor spurte hva jeg ville gjøre i ferien. Da kom vi på at det var en god Idé å samle inn penger til barn som ikke har det like godt som oss. Så spurte jeg Ane og hun ville være med, forteller Mie til Malviknytt.

– Vi hadde lyst ti å samle inn penger til barn som trenger hjelp. Mange har til og med bare gitt oss penger for å støtte. Det er artig også da, for folk er blide og syntes det er bra vi gjør dette, forteller Aneog legger til at hun håper det er enda flere som kommer og kjøper.

Over tusen kroner til Redd Barna

Da jentene hadde solgt det de hadde av både boller, kaker og drikke kunne Mia og Ane stolt fortelle at de hadde tjent hele kr. 1.120,- til inntekt for Redd Barna.