Skal jeg stemme Ap, Sp, H, FrP, Krf, V eller PDK?

Leserinnlegg fra Trond Skogaker, Stortingskandidat, PDK Sør-Trøndelag:

Vi går inn i en litt spennende valgkamp der velgermassen ser ut til å være i større bevegelse enn noen gang.

Velgerne er på gli. Skal vi velge det tradisjonelle gamle, eller skal vi prøve noe nytt? Velgerne er politikertrøtte, akkurat slik de var i USA ved siste valg. Trump ble valgt som president fordi han slettes ikke var politiker, men en mann som gikk etablerte politikere og den venstrevridde presse midt imot.

Hva skal jeg så stemme den 11 september 2017? Velger jeg Ap, er jeg garantert mer skatter og avgifter.  Formueskatten blir økt, og de rike skal få svi med høyere skatt fordi de har tatt høyere utdanning, skapt arbeidsplasser for andre og dermed tjener for godt. Vekk med kontantstøtta til småbarnsforeldre! 9 uker hjemme for mor er nok. Stakkars barn!

Stemmer jeg Sp, som nå samler inn stemmer grunnet landbruks- og distriktspolitikk så blir det likevel en stemme til Ap. Dette ganske enkelt fordi de har bestemt seg for å samarbeide med Ap i regjering. Ap er som kjent et mye større parti som bruker å få sine saker igjennom. Sp har glemt nederlaget fra forrige stortingsperiode. Sp bør gå over til borgerlig side igjen.

Høyre er partiet som har fått inn økt grad av kjønnsforvirring i landet etter 4 år ved makta. I barnehager og skoler må de ansatte undervise om at ei jente ikke nødvendigvis er ei jente og en gutt ikke nødvendigvis er en gutt. Stakkars den oppvoksende slekt! I tillegg lover regjeringen nå 700 millioner til bl.a. abortklinikker i andre land.

FrP har fortsatt sitt prinsipprogram om at en skal tillate aktiv dødshjelp her i landet. Menneskeverdet mister sin betydning. Helsepersonell mister sin selvrespekt. De klarte også å gjøre en storbrøler på siste Landsmøte der de vedtok at guttebarn ikke kan omskjæres. De løftet seg dermed over Moseloven der jødene har påbud om å omskjære guttebarna på 8. dagen. Dette har FrP fått inn i Handlingsprogrammet for 2017- 21. Her er FrP på særdeles tynn is.

KrF har firt på sine kjernesaker som partiet i sin tid ble stiftet på. De har åpenlyst latt seg sjarmere av Ap og ikke talt tydelig om hvilken side de vil velge i valgkampen. Men det de har klart å si tydelig er at de ikke vil samarbeide med FrP i regjering. I praksis må dem som stemmer KrF vite at KrF ikke blir med i ei borgerlig regjering til høsten. Med så lav oppslutning som KrF har nå, kan de aldri danne regjering med Høyre uten FrP. En stemme til KrF blir da en stemme til Ap. Venstre har klart å øke drivstoffavgiftene i budsjettforliket. Enda en avgift for distriktene og transportbransjen!

PDK, Partiet De Kristne, har tatt opp stafettpinnen etter KrF og vil samarbeide med H og FrP i regjering. De har bygd seg opp som et reelt alternativ i valgkampen med flere sterke, gode politikere i front og lister i alle fylker. For eksempel Tomas Moltu, har god sjanse til å få et mandat i Hordaland. Kjernesakene til PDK er vern om familien med mor, far og barn som samfunnets grunnstein. Er fundamentet for svakt, bygger bygningsmennene forgjeves. Videre vern om livet fra begynnelse til naturlig død. Nei til EU-regler tredd ned over hodet, kontroll på landegrensene, styrking av forsvaret, øke beredskapslager, kortreist mat, fordeling av makta fra staten og ned til folket, vekk med eiendomsskatten! Ikke verst!

Tja, dette er verdier som landet vårt er bygd på, og som gir frihet og trygghet for alle. Jeg tror jeg stemmer PDK i år.

Trond Skogaker, Stortingskandidat, PDK Sør-Trøndelag