Legger ned på Malvik Senter

Helsekostbutikken Life på Malvik Senter avvikler nå driften og stenger i slutten av august.

Dette bekrefter administrerende direktør Halvor Krafft i Nærseter Utvikling AS til Malviknytt.no.

– Det er beklagelig, men vi jobber videre med Malvik Senter og er positive med tanke på framtiden på Sveberg, sier Krafft.

Biltema forsinket

Nylig gikk klesbutikken B-young konkurs og fra før er det kjent at Skoringen legger ned sin butikk, Princess har avviklet, blomsterbutikken Blooms gikk konkurs og Biltema er på vei bort fra senteret.

Halvor Krafft sier han sover godt om nettene tross dette, og har fortsatt stor tro på en positiv utvikling på senteret til tross for at enkelt butikker legger ned.

– Vi føler at stemningen i butikkene på Malvik Senter er god og som sagt er vi positive til framtiden. Nå driver vi å jobber med flere aktører som vil inn på senteret når Biltema flytter ut. Når dette skjer er litt uklart, men det tar litt lengre tid enn først antatt.

Halvor Krafft sier forteller at de ikke nødvendigvis ønsker seg kjedebutikker, selv om gode kjedebutikker er veldig viktig for et senter.

– Først og fremst ønsker vi oss butikker som har livets rett. Gode og solide butikker som varer i mer enn ett par år.

– Vi må heller ikke glemme at Norli nylig etablerte en bokhandel på senteret som går vedlig bra og de er veldig fornøyde. Det er også klesbutikken Cubus som satte omsetningsrekord under en markedsdag i kjeden nylig, forteller Krafft.

Innehaveren av Life helsekost på Malvik Senter, Lisa Fossbakken, vil ikke uttale seg til media i saken, men bekrefter at de har hatt en leiekontrakt som går ut etter tre år. Det har vært tre ansatte i butikken som avvikler i slutten av august.