Guttene er klare for A-sluttspill

Malvik Gutter 16 vant sin siste puljekamp hele 4-0 mot Høybråten og Stovner IL 2. Dermed er guttene videre til A-sluttspillet hvor de nå møter Aksla i 64-delsfinalen. Skulle de vinne den kampen, møter de Lørenskog Akademi i 32-delsfinalen.

Kampen mot Aksla spilles i dag klokken 09.00.

Jentene møter Elverum 2 i B-sluttspillet

Malvik Jenter 16 tapte sin siste puljekamp i gruppespillet, men spiller i dag 32-delsfinale mot Elverum 2 klokken 11.15. Skulle de vinne kampen, er det Skåla IL som venter i 16-delsfinale.

Fullstendig dominans fra Hommelvik

Hommelvik Jenter 17/18/19 spilte siste puljekamp mot Oppegård. Oppegård og Hommelvik lå likt poengmessig før kampen, men Oppegård ledet på målforskjell. Det ville Hommelvik endre litt på, å vant like gjerne 9-1 over Oppegård. Trener Ola Fuglem forteller til Malviknytt at det var en godt gjennomført kamp av jentene og at de gleder seg til fortsettelsen.

Hommelvik tok dermed 2. plassen i gruppa og den siste sluttspill-plassen. I 8-delsfinale møter de Vigrestad IK fra Jæren i Rogaland. Den kampen spilles i dag klokken 16.15.

Tekst: Stian Tørstad