Flytter fotklinikken til Hommelvik

Grete Bogen flytter Sveberg Fotklinikk til Hommelvik.

Allerede i neste uke er hun i full drift med fotklinikk i andre etasje på Stillashuset i Hommelvik.

– Å få lokaler der er midt i blinken. Der er det lyst og trivelig, så det gleder jeg meg til, sier Grete Bogen.

Det eksisterer jo store utbyggingsplaner for Stilashuset, hva gjør du når de skal realiseres?

– Ja si det, jeg blir her så lenge det går, så får vi se hva som blir bestemt når den tid kommer. Stillashuset er i gangavstand fra Sjøsiden og eller lett og nå både med bil og buss, så dette tror jeg blir bra.

Hurtig avgjørelse

Det var viktig for henne å finne nye lokaler kjapt etter nedleggelsen av klesbutikken på Malvik Senter.

– Dette gikk fort. Jeg kikka på lokalene i går og åpner på mandag, det var ikke noe å nøle med, sier Grete Bogen.

– Jeg holder nå skjema i forhold til de planene jeg hadde lagt for ferieavvikling så kundene vil ikke merke noen forskjell annet enn at Sveberg Fotklinikk fra mandag av, er på en annen adresse enn før, forteller hun til Malviknytt.no.

– Nå gjenstår det å rydde å vaske litt så er alt klart til å ta imot gamle og nye kunder, forteller fotterapeut Grete Bogen.

– Jeg håper å få mange nye kunder nå, sier hun til lokalavisa.