Stolt av å ha en synlig ordfører

Leserinnlegg fra Hommelvik AUF: Svar til leserinnlegg ”Synes ordføreren er både frekk og freidig” Publisert 31.07.17


Vi i Hommelvik AUF sier det kort, godt og enkelt; vi er stolte av vår ordfører Ingrid! Vi synes det er flott at ordføreren møter opp for å ønske statsråd Linda Hofstad Helleland velkommen til kommunen uavhengig av hvilken liste statsråden topper, samtidig som hun er opptatt av å fremme Malviks interesser

Ingen fra Hommelvik AUF var tilstede på arrangementet , og vi kan derfor si oss verken enig eller uenig i hvordan ordførerens handlinger er beskrevet i leserinnlegget. Det vi derimot reagerer på er bruken av så kraftig og nedlatende kritikk i innlegget, rettet mot kommunens folkevalgte leder.

Det blir oppfattet som at ordføreren ”kun har et formål for øyet”, og at det er å framsnakke seg selv og Arbeiderpartiet. At ordføreren ønsker å fremme de sakene hun anser som viktig for innbyggerne i kommunen, er hverken frekt eller tegn på dårlig oppdragelse. Nær tilgang til strandsonen og utvikling av næringsliv får vi ved å legge jernbanen i langtunnel fra Hommelvik til Trondheim, og at dette er en sak hun ønsker å diskutere med kulturministeren har vi full forståelse for. Dette er en viktig sak for Malviks innbyggere, men det trengs mer støtte fra regjeringen for å realisere planene.

Vi skal være takknemlige og stolte over å ha en folkelig, velmenende, interessert og engasjert ordfører som det vi har i Ingrid. Ingrid gjør en fantastisk jobb, og en av hennes beste egenskaper er nettopp evnen til å prate med mennesker.

Vi gleder oss til å møte dere i valgkampen, Malvik Unge Høyre, og håper at vi kan drive valgkamp basert på et saklig grunnlag og at all form for personangrep og nedlatende ytringer tar slutt her. En valgkamp hvor vi fremmer våre egne partier, fremfor å angripe og kritisere motstanderen, er en valgkamp velgerne vil ha.

Styret Hommelvik AUF