Synes ordføreren er både frekk og freidig

Leserinnlegg fra Malvik Unge Høyre: Det er intet mindre enn imponerende frekt, freidig og framfust av Malvik kommunes ordfører og regelrett kuppe Malvik Høyre sitt arrangement med toppkandidatene på Sør-Trøndelag Høyres liste, Linda Hofstad Helleland og Mari Holm Lønseth på Malvikstien lørdag 29. juli.

Det faktum at Linda er landets kultur- og idrettsminister kvalifiserer ikke til at ordføreren «bryter» seg på og tar over hele showet, diskusjonen og regelrett bryter inn i samtaler og diskusjoner med kun ett formål for øyet: Å framsnakke seg selv og Arbeiderpartiet!

Enhver med en smule folkeskikk og oppdragelse ser at dette ble helt feil. Ordføreren burde eventuelt nøyd seg med og ønsket Linda og Mari velkommen, overlevert kommunepins og ønsket god tur! Dette mener vi hun faktisk burde avtalt på forhånd, så hadde hun unngått å sette noen i forlegenhet og å gjøre noen forbannet og irritert.

Leste ett sted, en kommentar under en annen sak om denne ordførerdama:
«Skal dette bli standarden på årets valgkamp så stakkars oss.»
Takk det samme kan man si, og stakkars den ikke-AP-politiker som ønsker å vise fram noe positivt fra Malvik før 11.september.

Makan!

Hanne L. Bakken
Malvik Unge Høyre