Hanne fikk 2. plass

Hanne Buran Spets, 15 år fra Grønberg fikk 2. plassen under Oppdalstreffet i bowling, som ble avsluttet denne helgen.

Oppdalstreffet er kjent for å være den største sommerturneringen i bowlig her til lands. Treffet startet fredag og gikk over hele helgenet. Det ble arrangert i Oppdal Bowlinghall, og det var over 100 spillere fra hele landet som deltok.

– Jeg er veldi stolt av at jeg klarte å komme meg på en 2. plass, for det var mange gode som var med. Det har ikke helt gått opp helt for meg at det gikk så bra, forteller Hanne Buran Spets.

Fra junior til dameklassen

Det var over 30 bowlingklubber som deltok, og de var delt inn i de tre klassene: Herrer, damer og junior. Hanne Buran Spets har tidligere konkurert i junior, men valgte denne gangen å prøve seg i klassen «Damer».

– Oppdalstreffet er sommerens høydepunkt for mange bowlere, og det kommer folk fra alle landets kanter dit hvert år. Tidligere år har jeg spilt junior, men i år ville jeg prøve meg som dame spiller og det gikk jo over all forventning, forteller Hanne Buran Spets til Malviknytt.

Malviknytt.no gratulerer!