Caroline – 4th runner up

Caroline Bjørkås Birkelund fra Malvik var en av de 15 finalistene, da Miss Norway ble arrangert denne helgen. Hun nådde dessverre ikke helt til topps, men sier selv hun er meget godt fornøyd med både deltagelse og egen prestasjon.

Plukket ut blant 120 kvinner

De 15 finalistene hadde blitt plukket ut blant omlag 120 påmeldte kvinner, og vært gjennom utallige timer med trening og forberedelser i 10-12 måneder før den store finaledagen.

Foto: Knut Yrvin

– Vi begynt allerede 09:30 med øving og styling på lørdag. Da kom alle deltagerne usminket og fikk gjennomgått litt øving på scenen før vi ble satt til hår og makeup. Etterhvert ble det også servert mat før den store generalprøven, forteller Caroline til Malviknytt.

Finale

Under finalen skal finalistene vise frem ulike antrekk. De skal entre scenen i cocktailkjole, hverdagsantrekk, treningsantrekk, en bikini og ikke minst en finalekjole.

– Det var en del stress og nerver de siste timene før vi skulle på scenen. Da gjestene begynt å kom inn i lokalet,  gikk nervene i spinn. Heldigvis gikk den første gangen på scenen bra, og etter det var det bare gøy å vær på scenen. Det var et fantastisk show og jentene var knall flink, forteller Caroline.

– Da vi vinneren skulle kåres, ble jeg ropt opp som en av de seks beste. Jeg endt med en 6 plass, eller 4 runner up som det heter.  En plassering jeg er veldig fornøyd med, forteller Caroline.

Kommet hjem

Konkurransen har ikke bare gått ut på å se fin ut på bilder eller på scenen, men det har blitt utdelt poeng for en rekke utførte aktiviteter. Dette er presseoppslag, oppdrag i reklame og markedsføring, sponsorjobbing og veldedighetsarbeid.

– Nå har jeg akkurat komme hjem og er klar for å komme tilbake til en vanlig hverdag, med både skole og jobb. Det har vært en fantastisk reise og jeg tar med meg mange fine minner. Når det er sagt, så er det også godt å vær ferdig, det har vært et år med utrolig mye arbeid og stress, og det skal bli deilig å komme tilbake til en litt roligere hverdag, forteller Caroline og legger til at hun ønsker å si tusen takk til alle som har fulgt henne på denne reisen, og som har støttet henne hele veien. Da både sponsorer, venner, familie, kjente og ukjente.

Følgende finalister fikk topp-plasseringer i Miss Norway:

Kaja Caroline Kojan (18) fra Kongsvinger, Miss Norway / Miss Universe Norway
Celine Herregården (19) fra Drammen, Miss World Norway
Vilde Andresen Bø (20) fra Oslo, 1st runner up
Bethel Hailegiorgis (24) fra Oslo, 2nd runner up
Malin Svimbil (22) Uvdal, 3rd runner up
Caroline Bjørkås Birkelund (20) fra Trondheim, 4th runner up

Da andre finalistene som gjorde en solid jobb på scenen:

Eirin Myrvang Berg (19), Trondheim
Eli Marie Almeli (26), Oslo
Ida-Emilie Grønvold Bakken (18), Oslo
Juliana Martinsen (27), Trondheim
Liv Camilla Marie Christensen (25), Kjeller
Marie Therese van Eeden (20), Bø i Telemark
Nicole Elisabeth Stia (21), Oslo
Stine Skulbru Henriksen (19), Hagan
Yasmin Osee Aakre (28), Oslo